Завърши лагерът на националния отбор в Спортпалас…

Завърши лагерът на националния отбор в Спортпалас...

В периода 25 септември – 01 октомври се проведе подготвителен лагер на националните отбори на България – мъже, жени, юноши и девойки на пистолет и пушка. В рамките на цяла седмица в НСБ „ Спортпалас“, Варна талантливите ни състезатели проведоха всекидневни двуразови тренировки, които включваха физическа издръжливост и целеви занимания с пневматично оръжие. Председателят на БСС Весела Лечева посети националите и проведе работни срещи с треньорите, а веднага след завършването му спортния директор Иван Иванов направи коментар за подготовката .

„Доволен съм от лагера на националния отбор. Това, което бяхме набелязали за цели и изпълнение го направихме. Младите състезатели показаха огромно старание и добри резултати. Продължаваме ежедневната си работа, както по клубовете, така и в стрелковия съюз. Направихме преглед на пневматичното оръжие на пистолет и пушка и необходимите корекции. Искам да благодаря на ръководството на НСБ „ Спортпалас“ във Варна за прекрасните условия, които имахме за този лагер.  Следващото състезание от вътрешния спортен календар е в Казанлък на 21 и 22 октомври за мъже, жени , юноши , девойки, момичета и момчета с пневматика на 10 метра“, каза Иван Иванов.

Същевременно, продължава ежедневната работа на строителната бригада по основния ремонт на националния стрелбищен комплекс „ Гео Милев“ в София. В следващите дни ще ви информираме с нови актуални снимки от съоръженията и помещенията за състезатели и треньори.

СНИМКИ ОТ ЛАГЕРА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ В ОФИЦИАЛНАТА ФЕЙСБУК СТРАНИЦА НА БСС