Националите тръгват за Европейското първенство в Унгария

Националите тръгват за Европейското първенство в Унгария

Тази вечер за Гьор, Унгария ще отпътува първата група от наши състезатели и треньори за Европейското първенство на пневматично оръжие, което започва на 25 февруари и ще продължи до 02 март. Шампионатът е за юноши , девойки, мъже и жени, като е и Олимпийска квалификация за Париж и освен точки се дават директни квоти на пистолет и пушка.

Съставът на България :

Юноши / девойки : Мария Атанасова, Магдалина Стаменова, Виктория Венчева, Борис Тузлуков, Петър Иванов, Димитър Тодоров, Виктор Бонев, Дамян Илиев на пистолет .

Мариета Канева, Ивана Вълкова, Теодора Стефанова, Теодора Боянова- пушка .

Мъже / Жени : Антоанета Костадинова, Мирослава Минчева, Адиел Илиева, Лидия Ненчева, Кирил Киров, Самуил Донков, Христо Ненов, Николай Панов и Кирилл Ушанли – пистолет.

Таня Ризова, Петя Луканова, Антон Ризов и Георги Канев на пушка.

Треньори : Христо Христов,  Иван Иванов, Владислав Манев, Румяна Апостолова, Наталия Николова, Евгения Звискова, Нина Дякова, Иванка Белчева-Петкова и Деяна Асенова.

Мъжете и жените ще тръгнат към Унгария в неделя ( 26 февруари).

Водач на групата в Унгария е председателката на Българския стрелкови съюз Весела Лечева, която ще участва в редица работни срещи с шефовете на Международната федерация по време на Европейското първенство.

Ще следим с актуална информация и снимки представянето на нашите национали и очаквайте ежедневно новини от българския лагер .

Успех и точен мерник на всички !